Home »» Placement Papers »» All Papers »» Hughes »» Placement Paper

HUGHES Paper Pattern Sec -2



d)x & y is right statement

14. NFS some queston in NSF. see distibuted operation System book by Tenaun Bamab

15.IP & IPX is implemented in transport layer....... mama all our friends can answer this question .Here i am unable to recall that question. If u a have any doubts on IP & IPX contact HARI because he did his project is B.Tech in that protocols 

UCA

16. Comparison between hashtable and binary tree 
Ans:a

UCA

17
client server is working in asyn mode then how communication will take place
bt client and server.

UCA

18. Once context  swithing occures then ------------will take place
a)saving register
b)saving stack
c)....
d).....

UCA

19. If precondition is failed what u say about postcondition?

Note: Read about preconditon and postcondition

20. Whiling download java applete then web broswer do the folling
a)checking the class structure..
b)...c)....d).....
Read about this:

21. Strings in Java
a)Mutable
b)variable length string
c)...
d)....
Ans:b

22. In Internet Transport layer which is not a protocol
a)/etc/host
b)TCP
c)UDP
d)...

UCA

23 .Which is not specified in CODD's rules
a)....
b)....
c)...
d).....

It is from DBMS Question

24. What is the use of Normalization
a)....b)....c)...d)...
Any one can answer

25. Futional dependecy x->y is shows that
a)if x1=x2 then y1=y2
b)...c)...d)...
Ans:a

26. One question on IP addsress 243.65.77.8 some thing
a)...b)..c)..d)...
Every one can answer

27. If A  sends a message to B with encryption then key is
a)A public key
b)B public key
c)A private key
d)B private key
Ans:b (Check it once)

28. In a class only declaration of the function  is there but defintion is not there then what is that function
Ans:virtual function

29. What is not necessary condition in dead lock
Ans:a

30. One question from multible inheritance...
a)..b)..c)...d)......

31. ICV protocols i don't know about this mama .Till now i didn't heard that protocol mama..just know what is that then u can answer this question

32. One question from catches like write-through protocal etc

33. Catche access time is 100ns ,memory access time is 1000ns and hit ratio is 0.9 then what is average memery access time
a)100ns
b)200ns
c)400ns
d)500ns
Ans:b



Comment

0 Answers